Google-doorschakelnummers vanaf nu beschikbaar in België

Doorschakelnummers van Google zijn een belangrijke stap richting het meten van de telefoonoproepen die u ontvangt via zoekadvertenties op Google. Wanneer u doorschakelnummers van Google gebruikt voor uw oproepextensies en alleen bellen-advertenties, wijzen we dynamisch een Google-telefoonnummer aan uw advertentie toe. Wanneer een klant dat nummer belt, meet AdWords het gesprek zodat u informatie krijgt over het netnummer van de beller, de duur van het gesprek en of de oproep is beantwoord.

 

Klikken op uw website die tot oproepen leiden

Hoewel oproepextensies en alleen bellen-advertenties erg effectief zijn, zijn er ook veel klanten die uw bedrijf bellen nadat ze op een Google-advertentie hebben geklikt en op uw website meer informatie hebben bekeken over de producten en services die u aanbiedt. Oproepconversies via de website is een handige tool die automatisch een Google-doorschakelnummer op uw website invoegt om de oproepen te identificeren en te meten die plaatsvinden na een klik op uw Google-advertentie. Wanneer iemand op het telefoonnummer op uw website klikt of het rechtstreeks belt, kunt u de oproep en oproepwaarde toeschrijven aan het zoekwoord en de advertentie die u deze klant hebben doorgestuurd.

 

meer info

This entry was posted in sea